eyebrows_3d

Du kan gärna titta in som Drop-in kund men vi har även onlinebokning så man i lugn och ro kan boka en tid på egen hand. Vi har våra fräscha lokaler mitt på Mimmi Ekholms torg i Luthagen. Här hittar du ett glatt gäng, kreativa och erfarna medarbetare där mottot är kvalité med kunden i fokus.

På frisörsalongen jobbar vi med produkter från de ledande aktörerna på marknaden som Matrix, Tigi, Morrocanoil, Revlon, Hairtalk, Studex, Fudge, Lanza, D:fi, Wella, Goldwell, Schwarzkopf, Maybelline, Loreal, Emite och Forever living.

Prislista

120 min, 1200kr
Singelfransar, nytt set
90 min, 700kr
Singelfransar, påfyllning
120 min, 1300kr
Volymfransar, nytt set
90 min, 800kr
Volymfransar, påfyllning

Ögonfransförlängning

Sara är diplomerad inom singel samt volymfransar. Hon har även gått härdplastutbildning som är sedan 2015 ett krav för alla fransstylister.

Vi använder oss endast av silkesfransar då det är det material som bäst liknar våra naturliga fransar. En fransförlängning skadar inte de naturliga fransarna så länge förlängningen sätts på rätt sätt. Det är därför viktigt att se till att din fransstylist är diplomerad och har gått de rätta utbildningarna.

Singel fransförlängning är en väldigt naturlig förlängning av fransarna. Här sätter fransstylisten en singelfrans på en naturlig frans. Längd och fyllighet avgör kunden i samråd med fransstylisten för att få den ”look” man är ute efter.

Volym förlängning är en ”fylligare” förlängning. Här bygger stylisten upp en ”fjäder” av fransar. Mellan 2-6 fransar och sätter på en naturlig frans, vilket ger en fyllig look! Volymfransar är mycket lättare än singelfransar, vilket gör att ” fjädern” inte blir för tung för den naturliga fransen. Längd och fyllighet avgörs i samråd med fransstylisten.

En påfyllning rekommenderas efter 3-5 veckor. Hur länge en fransförlängning håller är väldigt individuellt. Mycket beror på hur snabbt kundens naturliga fransar växer samt hur väl fransarna sköts. Vi rekommenderar att man tvättar sina fransar varje dag med ett fransschampo alt oljefri tvål för att avlägsna smuts och olja som annars kan minska livslängden på en förlängning.

För mer information, priser och tidsbokning, ring oss på 018-515153. Välkommen!